Event Solutions

Op zoek naar event solutions op maat? DB Video biedt je de nodige expertise bij de productie van jouw (virtuele) event. We ondersteunen je in elke audiovisuele uitdaging voor zowel kleine als grote events.

What we do event solutions virtual events

VIRTUAL & HYBRID EVENTS

DB Video is je partner!

Of dit nu een concert, een festival of een corporate event is, wij transformeren je concept naar een unieke virtuele live omgeving waarbij beleving en interactie centraal staan. Beleef deze (live)stream alsof je er zelf bij bent!

What we do event solutions virtual events

(SCHERM-)CAPTATIE

Leg je evenement vast op beeld voor schermweergave of opname.

Gebruik deze captatie voor de montage van een leuke aftermovie, teaser of zet de presentaties van je sprekers online. Onze compacte mobiele regies met camerasetting naar keuze worden in een mum van tijd opgebouwd. 

What we do event solutions scherm captatie
What we do event solutions social media wall

SOCIAL MEDIA WALL

De Social Media Wall is dé eyecatcher op elk event.

Kies een hashtag en laat je bezoekers foto’s, video’s en berichten posten. De Social Media Wall kan volledig gepersonaliseerd worden. Hou controle over wat getoond wordt met de moderatie functie. Creëer een buzz op social media platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

What we do event solutions social media wall

360° VIDEO

Geef je beelden een extra dimensie met 360° video.

Creëer een unieke beleving voor je publiek. Spring mee in de cockpit van een racewagen of neem een kijkje backstage in het Sportpaleis.

What we do event solutions 360
What we do event solutions led wall

LED-WALL

IN- EN OUTDOOR LED

Onze modulaire LED kan zowel indoor als outdoor ingezet worden. Kies zelf de afmetingen van dit hoge resolutie scherm en geniet van een uitmuntende beeldkwaliteit en technische bijstand.

What we do event solutions led wall

AUTOCUE – PROMPTER

Spieken mag!

Laat je begeleiden door een autocue of prompter en vergeet je plankenkoorts. Lees subtiel je teksten af van een prompter-on-camera of een conference prompter met discreet geplaatste spiegels. Onze operator zorgt voor de juiste leessnelheid.

What we do event solutions autocue

MEER WETEN?

CONTACTEER ONS