VIRTUAL & HYBRIDE EVENTS BIEDEN NIEUWE MOGELIJKHEDEN

De impact van de Corona-crisis op de economie en het dagelijkse leven is genadeloos hard. Ook de evenementensector is zwaar getroffen door de uitbraak van het virus. Er is echter nood aan evenementen om informatie te delen, marketing te ondersteunen en netwerken te creëren.

Virtual en hybrid events 01

LET'S GET DIGITAL

De digitale ontwikkeling van events komt in een ware stroomversnelling terecht. Virtuele en hybride events zijn in opmars en bieden nieuwe perspectieven. Til je event of webinar naar een hoger niveau en kies voor een virtuele oplossing. Customize je volledige decor en integreer sponsors, logo’s en huisstijl. 

Virtual en hybrid events 01

WERELDWIJD BEREIK

Organiseer je een evenement met een beperkt publiek en wil je hier ook een virtuele component aan koppelen, dan is een hybride event ongetwijfeld iets voor jou! Je live event wordt compacter, het aanwezige publiek lokaler. Op deze manier kan je een wereldwijd publiek bereiken zonder je ecologische voetafdruk te vergroten en optimaliseer je bovendien je budget.

Virtual en hybrid events 02
Virtual en hybrid events 03

INTERACTIEF

Boost je event met interactiviteit. Integreer live Q&A, polls en statistieken. Nodig internationale gastsprekers uit en herbekijk je event wanneer je maar wil. Connecteer je publiek en kijkers met elkaar en biedt hen digitale mogelijkheden via break-out rooms en online netwerk-momenten. Je event wordt toegankelijk via computer, tablet en smartphone en kan je bereik exponentieel verhogen.

Virtual en hybrid events 03

DB VIDEO VIRTUAL & HYBRID SOLUTIONS

Ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner voor de realisatie van jou virtuele, hybride of live event? Aarzel dan niet ons te contacteren om samen de mogelijkheden te bespreken en een plan op maat voor je te ontwikkelen.

OUR TEAM – OUR SPIRIT – READY TO SUPPORT YOUR EVENT!

Virtual en hybrid events 04