Video production

Video production zit in onze genen! DB Video zet je ideeën om in beeldtaal. Met onze persoonlijke aanpak schrijven we samen met jou het verhaal van A tot Z, van creatief concept tot post productie voor: Bedrijfsfilms, Social media content, Reclamespots, Strategy video’s, Aftermovies, Eventverslag en Marketing video’s

What we do video production creatief concept

CREATIEF CONCEPT

Heb je een leuk idee en zoek je een professionele partner voor de uitwerking? Of weet je niet waar te beginnen? Ons team van creatives staat te popelen om hun creativiteit de vrije loop te laten op jouw productie!

What we do video production creatief concept

Smart Editing: jouw video's professioneel laten monteren

Smart Editing helpt je om van zelfgemaakte beelden met een smartphone, drone of camera een professioneel filmpje te maken. Het systeem is heel eenvoudig: je stuurt je beelden op en wij bewerken ze.

Motcha smart edit
What we do video production storytelling

STORYTELLING

Storytelling de sleutel voor hedendaagse marketing. Een boodschap verpakt in een verhaal verkoopt beter! Creëer verbondenheid door je publiek je verhaal mee te laten beleven. Laat je ondersteunen en inspireren door onze creatives.

What we do video production storytelling

PRODUCTIE & OPNAME

Elke productie vraagt een andere benadering. Onze project managers stellen het juiste team voor je samen en bereiden je productie tot in de puntjes voor. Kies bij de opname uit verschillende cameratypes of laat je adviseren bij je materiaal- en crewkeuze.

What we do video production productie en opname
What we do video production post productie monteur

POST PRODUCTIE

Wij monteren je beelden tot een verhaal. Met behulp van muziek, animaties, foto’s, logo’s, grafische elementen,… Een professionele vertelstem? Of liever ondertitels? Alles is mogelijk! Ga met onze editors aan het werk in één van onze 5 montagecellen of op de locatie van jouw keuze.

Ondertiteling, Copywriting, D-mat, Voice over acteurs, Stemopnames, Montage...

What we do video production post productie monteur

MEER WETEN?

CONTACTEER ONS