DB VIDEO DANS LA PRESSE

Chaque production est unique. Le contact personnel entre notre équipe et le client nous permet d'offrir une solution à chaque demande qui dépasse vos attentes. Vous êtes curieux ? Consultez quelques-unes de nos références en matière d'événements, de solutions de diffusion, de production vidéo et de publicité, de streaming et de webinaires.

FILTREZ SELON :
228811

DB Video neemt het voortouw in gegevensbeveiliging

pub.be, 06/04/2023

In tijden waar cybersecurity een grote zorg is voor bedrijven, overheidsinstanties, ziekenhuizen en organisaties trekt DB Video resoluut de kaart van veiligheid.

Lees meer
Placeholder website

Brussels Jazz Festival op alle fronten van hoog niveau

Jazzenzo Jazz Magazine, 16/01/2021 || Flagey

De zevende editie van het Brussels Jazz Festival kent een aantrekkelijke programmering met de top van de Belgische jazz en de nodige aandacht voor jong talent.

Atlascopco streamovations interactive webinar

INTERACTIEF EN VEILIG COMMUNICEREN IN TIJDEN VAN CRISIS

16/03/2020 || Streamovations

Je bedrijfsactiviteiten en/of events moeten worden uitgesteld of misschien verloopt het allemaal niet zo vlot zoals je had gehoopt. Tijdens de lockdown is het voor veel bedrijven moeilijk om zichzelf opnieuw uit te vinden en alternatieve middelen te vinden om activiteiten voort te zetten.

Placeholder website

BEL JAZZ FEST GAAT DIGITAAL

Brosella, 30/05/2020 || Flagey

De Corona Crisis treft de muziekwereld hard. Bell Jazz fest is het online antwoord van maar liefst 11 festival organisatoren in de jazz wereld. Jazz.be brengt dit festival vanuit Flagey tot in je huiskamer. De concerten worden vanuit 6 verschillende locaties in het Flagey gebouw, in hoge geluids- en beeldkwaliteit, gecapteerd en gestreamd door DB Video.

Placeholder website

AMNESTY INTERNATIONAL EN PROPHETS HALEN UIT MET 1.000 STOKSLAGEN

PUB, 20/06/2020 || Bron: PUB

Raif Badawi uit Saudi-Arabië werd begin mei 2014 veroordeeld tot 10 jaar cel en 1000 stokslagen voor zijn kritische blogs. Amnesty International komt in actie voor Raif en maakte samen met DB Video een online video waarin Mario Goossens, drummer van Triggerfinger, het 1.000 stokslagen laat regenen.

Lees meer
Who we are press coronavirus

Coronavirus bezorgt event sector mokerslag

De Tijd, 11/04/2020

De Corona crisis zorgt voor dramatische gevolgen in de event sector. De sector kreeg als eerste de klap en zal vermoedelijk als laatste weer overeind komen. Ook DB Video wordt getroffen en reageert met digitaal en virtueel aanbod.

Lees meer
Who we are press motcha

MOTCHA, het creatieve broertje van DB Video

Motcha, 01/09/2019

DB Video staat vooral bekend als high-end facilitair huis binnen de broadcast en event sector. DB Video start het sub-merk MOTCHA en vult zo het aanbod aan op creatief inhoudelijk vlak. MOTCHA biedt iedere onderneming de perfecte video-oplossing en gelooft in video als ultiem marketingmiddel. Dit team staat voor creativiteit, passie, flexibiliteit en technische innovatie.

Lees meer
Who we are press oplossing voor elk event

DB Video heeft oplossing voor elk event

Dobbit, 09/10/2018

DB Video is je partner die je zowel op technisch vlak als op creatief inhoudelijk vlak ondersteunt van A tot Z. Een partner niet enkel binnen de broadcast sector en voor grote events, maar evenzeer voor kleinere events, meetings, persconferenties en webinars. Ook Dobbit ging al verscheidene malen in zee met DB Video.

Lees meer
What we do broadcast solutions ob van 3

DB Video 4K HDR OB-van

Mediantek, 21/09/2017

DB Video investeert in een state of the art mid-size OB-Van en dit gaat duidelijk niet onopgemerkt voorbij. Deze wagen is uitgerust met de SAM Kahuna 6400 switcher en is geschikt voor 4K/UHD, HDR, HD en SD producties. Unit11 biedt de perfecte ondersteuning voor live producties, sport en events.

Lees meer
Who we are press euro media group

DB Video sluit zich aan bij Euro Media Group

De Tijd, 17/01/2017

DB Video bestaat al meer dan 20 jaar en is de laatste jaren uitgegroeid tot een internationale speler op de broadcast- en eventmarkt. Om verdere groei te realiseren sluit DB Video zich aan bij Euro Media Group. Zaakvoerder Dimitri Beyaert blijft aan het roer staan als CEO.

Lees meer
Who we are press basketball

Pro Basketball League zet in op streaming

De Morgen, 19/09/2016

De Pro Basketball League gaat in zee met DB Video en zal voortaan alle matchen live uitzenden via streaming op thisisbasketball.be. Gebruikers kunnen kiezen tussen verschillende abonnementsformules. DB Video kocht de rechten op de Belgische basketball competitie en biedt de matchen online aan en via het sportaanbod van Telenet en VOO.

Lees meer
Who we are press europees parlement

DB Video wint tender Europees Parlement

Mice Magazine, 07/07/2017

Wat 20 jaar geleden startte als een klein bedrijfje in een garage, is nu uitgegroeid tot een multi-media bedrijf met een sterke positie binnen de event sector. Daarnaast verwierf het bedrijf begin 2016 de tender van het Europees Parlement en versterkt zo ook zijn positie binnen de overheidsinstellingen. Dit contract draagt de komende 5 jaar alvast bij aan de stabiliteit van het bedrijf.

Lees meer
Who we are press nieuwe ob met riedel en moeyersons

DB Video bouwt nieuwe OB-van met Riedel en Moeyersons

Riedel.net, 18/04/2016

Klassieke OB-vans zijn verleden tijd. DB Video bouwt samen met Riedel en Moeyersons aan een modulaire en expendable OB, volledig uitgerust voor IP producties. Unit10 staat voor innovatie en flexibiliteit die komende jaren de standaard zullen worden.

Lees meer
Placeholder website

Digitale technologie boost uitzendingen van regionale sport-klassiekers

De Tijd, 16/01/2016

De commerciële zender VTM gaat tien regionale wielerkoersen live uitzenden. Wat vroeger ondenkbaar was, wordt dankzij digitale technologie financieel haalbaar. Ook DB Video bouwt aan een zakelijk model rond het beschikbaar maken van kleinere sporten.

Lees meer
Who we are press eu

Van de paus tot Obama

Made In Antwerp, 11/02/2015

De paus, president Obama en wereldwijd bekende top DJ’s stonden afgelopen jaar voor onze camera’s. Met het aanbod aan totaaloplossingen creëert DB Video een enorme diversiteit aan opdrachten. Grootste troef is de persoonlijke betrokkenheid, wat samen met de klant op zoek gaan naar oplossingen mogelijk maakt.

Lees meer
Who we are press db video breidt uit

DB Video breidt fors uit

Het Nieuwsblad, 21/08/2013

Vijftien jaar geleden werd DB Video opgericht in een Edegemse garage. In 3 jaar tijd kende het bedrijf een enorme opmars en verdubbelde zo het personeelsbestand. Het hoofdkantoor in Aartselaar wordt fors uitgebreid en zal zijn oppervlakte maar liefst verdubbelen.

Lees meer
3 dimitribeyaert dbvideo ISO Certificaatoverhandiging 15 min

DB VIDEO behaalt als eerste audiovisueel event bedrijf in ons land internationaal gerenommeerd privacy- en veiligheidscertificaat

Mice Magazine, 05/04/2023

Uit recente cijfers blijkt dat ongeveer 60 procent van de bedrijven te maken krijgt met cybercriminaliteit. Veilig databeheer – en beleid zijn dus niet meer weg te denken

Lees meer
Placeholder website

BNXT Awards : Brian Fobbs, élu MVP en ayant joué… 14 matchs

24/04/2022 || BELGA

Les trophées individuels de la BNXT League ont été décernés ce lundi. Voici les résultats et réactions.

En savoir plus
Placeholder website

Laureaten BNXT Basketball Awards: Pierre-Antoine Gillet (Oostende) 65ste Belgische Speler van het Jaar van het Nieuwsblad

Het Nieuwsblad, 24/04/2023

Pierre-Antoine Gillet van Oostende is de 65ste Belgische Speler van het Jaar van Het Nieuwsblad. Na 2015 de tweede uitverkiezing voor de Belgian Lion. Thijs De Ridder (Antwerp Giants) is de Belofte van het Jaar (referendum het Nieuwsblad). Ivica Skelin van de Giants is Coach van het Jaar en Brian Fobbs van Kangoeroes Mechelen de MVP (alle nationaliteiten).

Lees meer
Thumbnail

DB Video pioniert met privacy- en veiligheidscertificaat

Trends, 04/04/2023

DB Video haalt als eerste audiovisuele bedrijf in ons land de veeleisende ISO-norm rond privacy en veiligheid. Geen overbodige luxe met klanten als de NAVO en de Europese instellingen

Lees meer
9b372d37 baca 4a74 a576 d59845403856

Audiovisueel eventbedrijf DB VIDEO behaalt internationaal privacy- en veiligheidscertificaat

made-in, 03/04/2023

DB VIDEO, een Antwerps audiovisueel eventbedrijf, heeft een internationaal certificaat binnengehaald voor privacy en veiligheid. Het is de eerste Belgische onderneming in zijn soort die beslag legt op deze titel. “Een extra troefkaart in ons groeiverhaal”, klinkt het bij DB Video.

lees meer
Thumbnail 1

Dimitri en Ben mogen unieke norm aan de muur spijkeren

Made in, 04/04/2023

DB Video, het broadcasting en videoproductiebedrijf van de Limburgse oprichter en CEO Dimitri Beyaert, heeft als eerste sectorspecialist in België, de internationale ISO-norm voor gegevensbeveiliging behaald. "Het wil zeggen dat we erkenning krijgen voor de veilige, discrete en professionele behandeling van al onze beelden en andere data", aldus CCO Ben Rouffa. "Een uniek keurmerk dat een extra troefkaart is in ons groeiverhaal."

Lees meer
Thumbnail 2

Vlaams audiovisueel eventbedrijf neemt voortouw in gegevensbeveiliging met ISO/IEC 27001:2013 label

Event online, 05/04/2023 || In tijden waar cybersecurity de grootste zorg is voor bedrijven, overheidsinstanties, ziekenhuizen en organisaties trekt DB Video resoluut de kaart van veiligheid. Uit recente cijfers blijkt dat ongeveer 60 procent van de bedrijven te maken krijgt met cybercriminaliteit. Veilig databeheer – en beleid zijn dus niet meer weg te denken. Broadcast- en videoproductiebedrijven komen hier dan ook dagelijks mee in aanraking.

Lees meer
57055 img desktop db video 2x

Eventplanner: DB Video

Eventplanner, 07/04/2023

Als toonaangevend bedrijf in België biedt DB VIDEO een uitgebreid scala aan diensten, waaronder live event streaming, broadcast, studio-opnames en post-productie. Het bedrijf – dat in 2023 zijn 25e verjaardag viert - heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige audiovisuele oplossingen aan klanten in verschillende sectoren, bedrijven, media, overheden en non-profitorganisaties.

Lees meer
228811

DB VIDEO behaalt als eerste audiovisueel event bedrijf in ons land internationaal gerenommeerd privacy- en veiligheidscertificaat

Mice Magazine, 05/04/2023

"We zijn ontzettend trots op het behalen van het ISO/IEC 27001:2013 certificaat", aldus Dimitri Beyaert, oprichter en CEO van DB VIDEO. "Het is een bewijs van onze inzet voor het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. De implementatie van veiligheidsmaatregelen lijkt vanzelfsprekend. Maar het vergt een doorgedreven en secure werkwijze van elke medewerker."

Lees meer
Thumbnail 3

DB VIDEO NEEMT HET VOORTOUW IN GEGEVENSBEVEILIGING

Rend Evenement, 06/04/2023

Dit certificaat garandeert dat je aan DB Video | MOTCHA en Webble-Up de verwerking van jouw gegevens veilig kan toevertrouwen. 

Lees meer