WEBBLE-UP ORGANISEERT VERRASSENDE, VIRTUELE EVENTS

DB Video en MOTCHA slaan de handen in elkaar en lanceren Webble-Up, een geavanceerd online eventplatform.

Hybride events zijn de toekomst, en daar spelen DB Video en MOTCHA slim op in. Hun eventplatform Webble-Up laat online en offline naadloos in elkaar overvloeien. Evenementen worden voorzien van een stevig virtueel luik, zodat het publiek van thuis uit kan meevolgen. Dankzij de diverse interactiemogelijkheden genieten de kijkers van een boeiende beleving.

Webbleup 2

Totaaloplossing voor hybride events

De coronacrisis zorgde op veel vlakken voor een digitale boost en de hybride trend is zonder twijfel een blijver. Videoproductiebedrijf DB Video en videomarketing agency MOTCHA zochten naar manieren om deze omschakeling te ondersteunen. Ze bundelden hun krachten, combineerden technologie met creativiteit en startten een online evenementenplatform, Webble-Up. Hiermee ontwerpen ze een tailormade virtuele omgeving en zetten ze hybride events op touw: van webinars, over beurzen, tot product voorstellingen.

Webbleup 2

Customized, efficiënt en future proof

“Met Webble-Up bieden we een platform op maat van de klant. Een gepersonaliseerde webpagina, online registratie, customized netwerkmogelijkheden … Een efficiënte én future proof manier om te communiceren met een wereldwijd doelpubliek.” - Dimitri Beyaert, CEO DB Video

Webbleup 1