Over ons

Teamspirit is de vonk die ons vuur aanwakkert. De audiovisuele en mediaproductiesector is een wendbare en veeleisende sector die een hoge mate van flexibiliteit vereist. Als sterk team zijn we in staat om snel te schakelen en elke opdracht aan te nemen, klein of groot. We pakken de typische uitdagingen van deze sector met plezier aan en tillen teamwork naar een hoger niveau voor grotere en betere resultaten.

De groep DB Video - Ons verhaal

Ons verhaal begint in 1998 wanneer Dimitri Beyaert de zaak opstart als deeltijds zelfstandige en zijn werk voor de Vlaamse zender VTM combineert met kleine opdrachten zoals huwelijks- en bedrijfsreportages. Zijn eerste grote doorbraak kent hij in 1999 bij TMF, waarna hij de kans krijgt om 'The DJ's' en 'The DJ's @ home' vast te leggen.

In 2006 verhuist DB Video van Boom naar een grote locatie in Aartselaar die plaats biedt aan meer apparatuur en meer personeel. Een andere mijlpaal wordt bereikt in 2017, wanneer DB Video zich aansluit bij EMG (Euro Media Group), een toonaangevende Europese leverancier van audiovisuele diensten. Dit geeft het bedrijf extra middelen om de best mogelijke klantenservice te garanderen. EMG is actief in verschillende landen zoals Frankrijk, de Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Italië, de VS en Australië.

De trends op de voet volgen

Als antwoord op de toenemende populariteit van sociale media werd in 2019 MOTCHA opgericht. Deze creatieve afdeling richt zich vooral op marketing en content creation. Livestreaming is een andere trend met een onmiskenbare impact op het audiovisuele landschap. Om deze specifieke trend voor te blijven, wordt in 2020 een andere afdeling met de naam Webble-Up gelanceerd met een eigen streamingplatform en aparte afdeling voor de ontwikkeling van streamingsoftware.

Terwijl onze corebusiness aanvankelijk gericht was op eventregistratie en televisieproductie, hebben we onze focus verlegd naar de uitwerking van elk concept van begin tot einde. Als bedrijf met 3 afdelingen gespecialiseerd in verschillende expertises zijn we de ideale fullservicepartner om onze klanten de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben voor alles wat met audiovisuele technieken en mediaproductie te maken heeft.

Waar we voor staan

Video is EMOTIE en TEAMWORK. Win de harten van je kijkers en je blijft top of mind. Dat is de ervaring die we onze klanten willen bieden, en dat doen we samen.

"Video is EMOTIE en TEAMWORK. Win de harten van je kijkers en je blijft top of mind."

Onze waarden

Bij DB Video zijn we creatief, hebben we een passie voor wat we doen en beschikken we over een uitgebreide expertise. We hebben onze bedrijfsvoering gebouwd op verschillende pijlers, waaronder stressbestendigheid, efficiënt workload management, continue innovatie en proactieve probleemoplossing. Daarnaast hechten we veel belang aan het optimaliseren van de informatiebeveiliging. Onze aanpak is klantgericht. De klant staat centraal bij alles wat we doen en we willen dat alle partijen zich betrokken voelen. We streven naar een samenwerking die efficiënt en transparant is.

Het dreamteam

Het team laat de droom uitkomen! We leggen de lat hoog om een uitstekende service te leveren die gericht is op flexibiliteit, kwaliteit en technologische innovatie. Ons team bestaat uit een diverse groep gepassioneerde, competente professionals die allemaal samenwerken om onze klanten de beste oplossing te bieden voor hun specifieke behoeften. Daartoe inspireren we ons team om betrokken te zijn bij het hele proces, proactief te zijn, initiatieven te nemen en nauw samen te werken aan een gemeenschappelijk doel.

We hechten veel belang aan teamspirit, wat inhoudt dat we elkaar met respect behandelen. Alle personeelsleden zijn verantwoordelijk voor het creëren van een aangename, spanningsvrije sfeer en dus de ideale werkomgeving voor beter teamwork en een betere productiviteit. Elke werknemer is verantwoordelijk voor de taken die aan hem of haar zijn toegewezen, en wordt ook aangemoedigd om een goede medewerker te zijn en te helpen waar mogelijk.

De klant is koning

Bij DB Video is de klant echt koning. Ons werk is pas klaar als we onze klanten blij hebben gemaakt en liefst zelfs hun verwachtingen hebben overtroffen. We gaan voor kwaliteit, innovatie en een uitstekende klantenservice. Naast onze expertise en ons creatief denken, bieden we flexibiliteit en streven we ernaar om hoffelijk en behulpzaam te zijn in al onze interacties. Op die manier bevorderen we langdurige relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen. We zijn geïnteresseerd in onze klanten en helpen bij het vinden van de beste oplossing voor hun specifieke behoeften. Altijd klaar om te helpen, en altijd met een glimlach.

Klantenservice zou niet alleen een afdeling moeten zijn, maar het hele bedrijf" - Tony Hsieh (CEO, Zappos)

Jouw fullservice mediapartner

Op zoek naar creatieve of technische ondersteuning voor je videoproducties? DB Video is een betrouwbare partner en fullservice mediaprovider. Op basis van jouw behoeften bieden we je de perfecte mix aan van apparatuur en creatieve en technische expertise. Of je nu gebruik wil maken van onze diensten op jouw locatie, in een van onze studio's of tijdens een (virtueel) event of webinar, wij zorgen voor een onberispelijke, totaalservice.

DB Video - Innovatieve mediaoplossingen en technologische betrouwbaarheid

De missie van de DB Video Group is het bieden van technologische betrouwbaarheid. We zijn vooruitdenkend en streven er voortdurend naar om de nieuwste trends te volgen. In plaats van vast te houden aan verouderde uitzendtechnieken, kunnen we dankzij onze durf en ons aanpassingsvermogen interessante nieuwe technologieën omarmen en inzetten.

MOTCHA - Creatieve krachtpatser

MOTCHA brengt de kracht van creativiteit op tafel. Van content creation tot het slim bewerken van bestaand videomateriaal. Hun unieke vermogen om briljante creatieve concepten te bedenken en uitstekende ondersteuning te bieden voor videoprojecten, maakt van hen de ideale aanvulling op de technische expertise van DB Video. Samen kunnen we jou de volledige ervaring bieden, video op zijn best.

Webble-Up - Voor een overweldigende eventervaring

Webble-Up wil virtuele events organiseren die de kijkers van de eerste tot de laatste seconde aan hun stoel gekluisterd houden. Hun dynamische, volledig aanpasbare eventplatform omvat een groot aantal interactieve functies die bezoekers aantrekken en van elk event een succesverhaal maken. Naast een grotere betrokkenheid van de kijker biedt Webble-Up uitstekende digitale ondersteuning en waardevolle analyses.